Samenwerkingen - Let it flow | massage & coaching
2460
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-2460,bridge-core-3.1.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
 

Samenwerkingen

Over samenwerkingen

Let it flow behandelt vanuit het holisme en kijkt naar de mens in zijn geheel: body, mind & soul. Vanuit diezelfde gedachte geloof ik ook heilig in samenwerkingen. Bij langdurige klachten of grotere thema’s is er zelden één methode die alles oplost. Het is belangrijk om naar het geheel te kijken. Vaak zijn meerdere behandelmethoden of therapieën nodig om jou weer in balans te krijgen.

 

Omdat ik in mijn zoektocht naar een betere versie van mezelf al hele fijne mensen ontmoet heb, deel ik ze graag met je!

Fysiotherapie

Het bewegingsapparaat is complex. Voor veel fysieke klachten kan een massage verlichting geven. Bij ernstigere of langdurige klachten is een bezoek aan een fysiotherapeut verstandig. Let it flow werkt samen en zit onder 1 dak met Fysiotherapie Middenweg, de praktijk van mijn man Erik Versluis. Fysiotherapie Middenweg is een kennis- en expertisecentrum op het gebied van schouderklachten. Maar ook voor alle overige klachten ben je hier aan het juiste adres. In deze kleine, sfeervolle praktijk staan persoonlijke aandacht, kwaliteit en jarenlange ervaring centraal.

Psychologie/coaching

Als je met grotere levensvragen of vervelende gebeurtenissen uit het verleden worstelt, kan naast mijn begeleiding tijdens massages en ademcoaching een traject bij een psycholoog of coach hulpvol zijn. Coach en motivator Karina Schuil heeft mij tijdens mijn soul search fantastisch begeleid om te (her)ontdekken wat mij gelukkig maakt. Psycholoog Merel Hovestad heeft me geholpen trauma’s uit het verleden te verwerken. En psycholoog en coach Frederike Mewe kan je o.a. helpen om meer levensflow te creëren. Voor ieder wat wils dus!

Meditatie

Mediteren brengt grote gezondheidsvoordelen met zich mee. Als je regelmatig mediteert, heb je 30 tot 40 procent minder last van stress, voel je je minder angstig en geïrriteerd en meer geconcentreerd, energieker en gelukkiger. Het is alleen best een uitdaging om lekker te zitten tijdens je meditaties. Daar hebben Edine van Beusekom en Renate Westerink gelukkig iets op gevonden! Zij hebben de allerfijnste én mooiste meditatiekussens ontworpen die er te vinden zijn. Check it out!

 

 

 

 

‘None of us is as smart as all of us’

– Ken Blanchard –