Samenwerkingen - Let it flow | massage & ademcoaching
2460
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-2460,bridge-core-2.5.2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-23.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-2411
 

Samenwerkingen

Over samenwerkingen

Let it flow behandelt vanuit het holisme en kijkt naar de mens in zijn geheel: body, mind & soul. Vanuit diezelfde gedachte geloof ik ook heilig in samenwerkingen. Bij langdurige klachten is er zelden één methode die alles oplost. Het is belangrijk om naar het geheel te kijken. Vaak zijn meerdere behandelmethoden of therapieën nodig om jou weer in balans te krijgen.

 

Omdat ik in mijn zoektocht naar een betere versie van mezelf al hele fijne mensen ontmoet heb, die mij geholpen hebben weer sterk in mijn schoenen te staan en goed in mijn vel te zitten, deel ik ze graag met je!

Fysiotherapie

Het bewegingsapparaat is complex. Voor veel fysieke klachten kan een massage verlichting geven. Bij ernstigere of langdurige klachten is een bezoek aan een fysiotherapeut verstandig. Let it flow werkt samen en zit onder 1 dak met Fysiotherapie Middenweg, de praktijk van mijn man Erik Versluis. Fysiotherapie Middenweg is een kennis- en expertisecentrum op het gebied van schouderklachten. Maar ook voor alle overige klachten ben je hier aan het juiste adres. In deze kleine, sfeervolle praktijk staan persoonlijke aandacht, kwaliteit en jarenlange ervaring centraal.

Psychologie/coaching

Als je met grotere levensvragen of vervelende gebeurtenissen uit het verleden worstelt, kan naast mijn begeleiding tijdens massages en ademcoaching een traject bij een psycholoog of coach hulpvol zijn. Coach en motivator Karina Schuil heeft mij tijdens mijn soul search fantastisch begeleid om te (her)ontdekken wat mij gelukkig maakt. Psycholoog Merel Hovestad heeft me geholpen mijn oude shit op te ruimen. En psycholoog en coach Frederike Mewe kan je o.a. helpen om meer levensflow te creëren. Voor ieder wat wils dus!

Orthomoleculaire therapie

Het is verleidelijk te denken dat al onze fysieke klachten een fysieke oorzaak hebben. En dat onze mentale / emotionele / psychische klachten altijd in ons brein ontstaan. Niets is minder waar. Veel klachten ontstaan door chronische stress, verkeerde eetgewoonten (zelfs als je denkt gezond te eten, kun je versteld staan over wat er nog beter kan) of intoleranties waar je geen weet van hebt. Een orthomoleculair therapeut geeft jou alle tools om je gezondheid zélf te verbeteren. Nancy Pronk is zeer gepassioneerd over haar vak en helpt jou met liefde om de beste versie van jezelf te worden.

Meditatie

Mediteren brengt grote gezondheidsvoordelen met zich mee. Als je regelmatig mediteert, heb je 30 tot 40 procent minder last van stress, voel je je minder angstig en geïrriteerd en meer geconcentreerd, energieker en gelukkiger. Het is alleen best een uitdaging om lekker te zitten tijdens je meditaties. Daar hebben Edine van Beusekom en Renate Westerink gelukkig iets op gevonden! Zij hebben de allerfijnste én mooiste meditatiekussens ontworpen die er te vinden zijn. Check it out!

 

 

 

 

‘None of us is as smart as all of us’

– Ken Blanchard –