Stoelmassages voor bedrijven in Amsterdam en het Gooi
2933
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-2933,bridge-core-2.5.2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-23.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-2411
 

Stoelmassages voor bedrijven

Over stoelmassages voor bedrijven

Stoelmassages zijn een toegankelijke en effectieve manier om je personeel te ondersteunen tijdens het werk. Stress, vermoeidheid en pijnklachten verminderen aanzienlijk tijdens deze weldaad voor je rug, schouders, nek, armen, handen en hoofd.

 

Ook preventief bieden stoelmassages veel voordelen. Zo zorgt de massage voor ontspanning en hernieuwde energie. Dit verhoogt de productiviteit en creativiteit van je werknemer. Vermindert de kans op stress en fysieke klachten. En daarmee ook op ziekteverzuim.

 

Tot slot wordt deze vorm van ondersteuning ontzettend gewaardeerd, wat de verhouding tussen jou en je medewerkers uiteraard ten goede komt!

Waar?

De stoelmassages worden bij jouw bedrijf gegeven. Ik neem mijn eigen stoel mee. Het enige wat ik nodig heb, is een rustige ruimte waar ongestoord gemasseerd kan worden. Diegenen die thuis werken, zijn ook welkom bij mij in de praktijk.

Wie?

In principe geef ik de stoelmassages zelf. Mocht je een groter bedrijf hebben en er meer dan 10 mensen per dag gemasseerd willen worden, zal ik - uiteraard in overleg met jou - een fijne collega meenemen. Ook kunnen we de massages over meerdere dagen verdelen.

Wat kost het?

De stoelmassages kosten 70,- exclusief BTW per uur. Ik masseer 2 mensen per uur, de massages duren 25 minuten per persoon. Tussendoor maak ik de stoel schoon en zorg ik dat de ruimte wordt gelucht. De kosten van een stoelmassage zijn volledig op te voeren als bedrijfskosten.

‘Clients do not come first. Employees come first. If you take care of your employees, they will take care of the clients.’ 

– Richard Branson  – 

Wat mensen zeggen over de stoelmassages van Let it flow