Behandeltraject op maat - massage & coaching in Amsterdam
3019
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-3019,page-child,parent-pageid-3482,bridge-core-3.1.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.4,vc_responsive
 

Behandeltraject

Over behandeltraject

Vaak heeft het langere tijd geduurd om te komen waar je nu staat. Dan is het logisch dat je herstel ook enige tijd in beslag zal nemen. Bij langdurige klachten en burn-out biedt Let it flow daarom een behandeltraject aan.

 

Ook in het geval van een scheiding, het verlies van je baan, ziekte of andere (plotselinge) traumatische gebeurtenissen kan de impact op lichaam en geest zo groot zijn, dat meerdere behandelingen nodig zijn om dit te kunnen verwerken en weer in balans of in je kracht te komen. Ik help je hier graag bij.

 

Uiteraard ben je ook van harte welkom als je het vanuit zelfzorg en preventie fijn vindt om een traject te boeken!

 

Heb je nog vragen of wil je eerst voelen of er een klik is? Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan via .

 

De behandeltrajecten zijn 1 jaar geldig.

 

 

 

Hoe ziet mijn traject eruit?

Bij je eerste bezoek start je traject met een uitgebreid intakegesprek. Tijdens dit gesprek evalueren we waar je nu staat, hoe je hier gekomen bent en wat je doel is. Na het intakegesprek zal ik je kennis laten maken met de behandelmethoden die Let it flow biedt: je ontvangt een ademsessie en aansluitend een massage of reiki behandeling. Na afloop bepalen we samen het vervolg. Je kunt ervoor kiezen om de behandelmethoden af te wisselen, maar je mag ook voor de methode kiezen die jou het meeste aanspreekt. Ik adviseer je hier ook graag in.

Hoe lang duurt een traject?

Een behandeltraject bij Let it flow bestaat uit minimaal 5 sessies. Na de eerste 5 sessies bekijken we of een vervolgtraject nodig is. Je betaalt dit traject bij aanvang in 1 keer (indien niet haalbaar mag het eventueel in 2 termijnen). Hier heb ik voor gekozen om jou te stimuleren jezelf, je gezondheid en je herstel serieus te nemen. Steeds een losse behandeling boeken, is te vrijblijvend. De kans dat je niet meer gaat, omdat het leven je weer opslokt is groot. Als je een commitment aangaat door een behandeltraject te boeken, vergroot je je kans op herstel aanzienlijk.

Investering

Een behandeltraject van 5 sessies kost 575,-. De eerste sessie duurt 2 uur, de overige sessies duren ongeveer 1,5 uur. Ik adviseer de behandelingen om de week in te plannen voor het beste resultaat. Om jezelf de kans en tijd te geven het effect van de behandeling goed door te laten werken en alles wat er is aangeraakt en in beweging is gebracht te laten integreren, zou ik proberen de behandeling zo te plannen dat je die dag niet veel meer hoeft te doen.

‘Selfcare is the new healthcare’