Behandeltraject op maat - massage & ademcoaching in Amsterdam
3019
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-3019,bridge-core-2.5.2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-23.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-2411
 

Behandeltrajecten

Over behandeltrajecten

Vaak heeft het langere tijd geduurd om te komen waar je nu staat. Dan is het logisch dat je herstel ook enige tijd in beslag zal nemen. Bij langdurige klachten en burn-out biedt Let it flow daarom op maat gemaakte behandeltrajecten aan.

 

Maar ook in het geval van een scheiding, het verlies van je baan, ziekte of andere (plotselinge) traumatische gebeurtenissen kan de impact op lichaam en geest zo groot zijn, dat meerdere behandelingen nodig zijn om dit te kunnen verwerken en weer in balans of in je kracht te komen. Let it flow helpt je hier graag bij.

Hoe ziet mijn traject eruit?

Bij je eerste bezoek start je traject met een uitgebreid intakegesprek. Tijdens dit gesprek evalueren we waar je nu staat, hoe je hier gekomen bent en wat je doel is. Na het intakegesprek zal ik je kennis laten maken met de behandelmethoden die Let it flow biedt: je ontvangt een ademsessie en aansluitend een holistische massage. Na afloop bepalen we samen het vervolg. Je kunt ervoor kiezen om een combinatie van beide methoden te doen, maar mag uiteraard ook voor 1 van de 2 kiezen. Ik adviseer je hier ook graag in.

Hoe lang duurt een traject?

Een behandeltraject bij Let it flow bestaat uit minimaal 5 sessies. Na de eerste 5 sessies bekijken we of een vervolgtraject nodig is. Een traject is goedkoper dan losse behandelingen. Hier heb ik voor gekozen om jou te stimuleren jezelf, je gezondheid en je herstel serieus te nemen. Steeds een losse behandeling boeken, is te vrijblijvend. De kans dat je niet meer gaat, omdat het leven je weer opslokt is groot. Als je een commitment aangaat door een behandeltraject te boeken, vergroot je je kans op herstel aanzienlijk.

Hoeveel tijd en geld moet ik investeren?

Een behandeltraject van 5 sessies kost 450,- (met een waarde van 500,- als je voor losse behandelingen zou kiezen). Alle sessies duren inclusief voorgesprek, behandeling en nagesprek 1,5 uur. Ik adviseer de behandelingen iedere week of maximaal om de week in te plannen voor het beste resultaat. Om jezelf de kans en tijd te geven het effect van de behandeling goed door te laten werken en alles wat er in beweging is gebracht te laten integreren, zou ik proberen de behandeling zo te plannen dat je die dag niet veel meer hoeft te doen.

‘Selfcare is the new healthcare’