Marja de Graaf, eigenaar van Let it flow in Amsterdam Oost
475
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-475,page-child,parent-pageid-1513,bridge-core-3.1.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.4,vc_responsive
 

Over mij

Even voorstellen

Welkom op mijn site, wat leuk dat je er bent!

Biografie

Mijn naam is Marja de Graaf. Dierenvriend, natuurliefhebber, gezelligheidsdier, gevoelsmens, dromer en (kleinschalig) wereldverbeteraar. Ik woon samen met mijn grote liefde en onze 2 honden en 2 poezen in het pittoreske Muiderberg, onder de rook van Amsterdam.

 

Ik heb 20 jaar als verslaggever en eindredacteur bij tv gewerkt. Een ontzettend leuk vakgebied, waarin ik mooie avonturen heb beleefd en veel interessante mensen heb ontmoet. Never a dull moment in tv! Toch heeft dit werk me ook de nodige stress opgeleverd. Zeker in combinatie met een IVF traject dat jarenlang heeft geduurd en helaas met lege handen eindigde, werd de werkdruk op een gegeven moment te zwaar.

 

Daarom besloot ik eind 2019 het roer om te gooien. Een fantastisch coachingstraject en diverse vormen van lichaamswerk hebben mij ontzettend geholpen om te herstellen en te helen. Omdat ik zo onder de indruk was van de impact die deze behandelingen op mij hadden, besloot ik dat ik hier mijn werk van wilde maken. De afgelopen 4 jaar heb ik diverse opleidingen gevolgd en een succesvolle praktijk neergezet, waar ik al heel veel mensen heb mogen ondersteunen en begeleiden. 

 

Toch heb ik onlangs besloten ook weer parttime bij tv te gaan werken. Om mijn oude en nieuwe liefde te gaan combineren. Want ik krijg heel veel voldoening van het werk dat ik in de praktijk doe, maar met een team van collega’s mooie programma’s maken en op de leukste locaties komen, geeft me ook energie. Dus waarom kiezen als je ‘the best of both worlds’ kunt hebben?

 

Vanaf 2024 werk ik daarom alleen nog op vrijdagen in de praktijk en neem ik geen nieuwe klanten meer aan. Wellicht verandert dit in de toekomst of ‘in between projects’ weer, dan zal ik dat uiteraard hier laten weten!

Opleidingen en cursussen

 • Cursus Reiki 1 & 2 – ZoMa

 • Opleiding tot OERsterk coach – Oersterk

 • Opleiding tot holistisch masseur – Holos Academie

 • Opleiding tot ademcoach, Holos Academie

 • Masterclass ‘Aanraken in adem’, Holos Academie
 • Cursus klassieke- en ontspanningsmassage in Duitsland, Anand

 • Cursus lomi lomi samudra massage – Wellness Academie

 • Cursus holistic pulsing  – OMB Academie

 • Cursus hoofdmassage – Esoterra
 • Cursus ayurvedische massage – Wellness Academie
 • Cursus stoelmassage practitioner – Esoterra

 • Cursus stoelmassage professional – Esoterra

‘The planet does not need more “successful people”. The planet desperately needs more peacemakers, healers, restorers, storytellers and lovers of all kinds.’

– David W. Orr –

Mijn missie

Heal the world

 

Het is mijn persoonlijke missie om de wereld mooier te maken. Dat kan natuurlijk op allerlei manieren. Bijvoorbeeld door wat meer op elkaar te letten, beter voor elkaar te zorgen en liever en respectvoller met elkaar om te gaan. Dit geldt wat mij betreft niet alleen voor mensen, maar ook voor de dieren en deze prachtige planeet.

Make it a better place

In mijn werk doe ik dit door jou te helpen beter voor jezelf te zorgen. In mijn privéleven doe ik dit door klaar te staan voor mensen die wel wat hulp of aandacht kunnen gebruiken. Of door een straathondje mee te nemen uit Griekenland! Jouw hulp hoeft niet groots te zijn. Geef wat je te geven hebt. Een glimlach kan al zo’n verschil maken in iemand’s dag!

For you and for me and the entire human race

Het is belangrijk dat je in de eerste plaats voor jezelf zorgt. Je kunt namelijk alleen geven wat je zelf in overvloed hebt. Maar alleen al door goed voor jezelf te zorgen, help je ook de rest van de wereld. Want als wij allemaal de beste versie van onszelf zijn, creëren we met elkaar een betere, liefdevollere versie van het leven hier op aarde.

 

Will you join me?

‘It takes as little as 1% of a population to create positive change, and I believe that if 100 million people underwent a personal transformation in the direction of peace, harmony, laughter, love, kindness and joy, the world would be transformed.’

– Deepak Chopra –